Venteliste

Jeg har max. 12 elever i klaverskolen. Hvert barn har 45 min. soloundervisning. Tiderne er fordelt på 3 eller 4 eftermiddage om ugen.

Nye elever tages løbende ind, når en elev vælger at stoppe. Der er altså løbende indtag hele året.

Hvis dit barn har tidligt fri fra skole og kan spille fx kl. 12 eller 13 vil det være lettere at få en tid. Der er nemlig især rift om de sene eftermiddagstider.

Når en ny sæson starter efter sommerferien, og eleverne har fået deres nye skoleskemaer, fordeles tiderne på ny. De elever, som har spillet i længst tid får lov at vælge tider først.

Det er muligt at komme på venteliste. Skriv E-mail til anna@annabarner.dk og oplys barnets navn, forældres navn, alder og hvilken skole dit barn går på.